Internship în PORR România.

Internshipul se organizează, de regulă, în urma stagiului de practică. În această situație, studentul și tutorele agreează prelungirea experienței de învățare pe o durată de până la 3 luni. 

Cerințe:

  • În program sunt eligibili studenții din anii 3 și 4
  • Este necesară transmiterea CV-ul și scrisoare de intenție 
  • Participarea la un interviu de selecție cu managerul în echipa căruia se va desfășura internshipul

„Am început să lucrez în PORR în urma unui internship în cadrul departamentului de achiziții. Ulterior, mi s-a oferit oportunitatea de a mă angaja part-time în rolul de Asistent ESG, pe care îl ocup și în prezent. Deși nu știam foarte multe despre construcții, prin prisma experienței din PORR, acest domeniu a devenit foarte atractiv pentru mine și îmi doresc să îmi continui cariera în această direcție și să mă implic în acțiuni care încurajează dezvoltarea sustenabilă a acestei industrii.”

Andrada Ivanciuc
Asistent ESG

„Inițial m-am angajat la PORR când eram student, în perioada vacanței, pe durata a două luni. Mi s-a oferit ulterior șansa să continui experiența și să rămân în program part-time. Treceam anul IV, un an destul de aglomerat pentru că aveam de pregătit lucrarea de licență, așa că acest format era cel mai potrivit pentru mine. Am continuat astfel până am absolvit și apoi m-am angajat cu normă întreagă. Mi-a prins foarte bine că am lucrat încă din facultate pentru că am așezat fundația carierei mele de inginer.” 
 

Bogdan Pătru
Inginer Cantități